| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Τα νέα μας
Ενημερωθείτε για ...
Συνάντηση με τους υποψηφίους για το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

SUNANTISIUPOPSIFIWN

Την πρώτη συνάντηση με τους υποψηφίους για το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας είχε χθες βράδυ, Τρίτη 8 Απριλίου, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Ε. Νίκας, στο εκλογικό κέντρο της «Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», που βρίσκεται στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού 11. Πρόκειται για 60 άνδρες και γυναίκες (απομένουν ελάχιστοι για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου) που καλύπτουν ευρύ ηλικιακό φάσμα, εκπροσωπούν πληθώρα επαγγελμάτων, έχουν διαφορετικές αφετηρίες στη ζωή, με κοινό το όραμα να προσφέρουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος έκανε ευρεία ενημέρωση προς τους υποψηφίους για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και το πλούσιο έργο που έχει να παρουσιάσει, τόσο κατά την τετραετία 2006 – 2010, όσο και κατά την περίοδο 2011 – 2014. Επίσης, ανέλυσε παραμέτρους της εκλογικής διαδικασίας.

Ακολούθησε διάλογος με τους υποψηφίους που κράτησε πολλήν ώρα, δόθηκαν οι κατάλληλες απαντήσεις, ενώ συνεισέφεραν στη συζήτηση οι εμπειρότεροι, προκειμένου να ενημερωθούν οι νεότεροι.

Οι υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας βρίσκονται σε δημιουργικό διάλογο με την κοινωνία, δείχνουν το έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή και ενημερώνουν τους πολίτες για τη συνέχιση της προσπάθειας για την Καλαμάτα του μέλλοντος, για όλο το Δήμο Καλαμάτας. Συνεχίζουμε με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Νίκα!

 
Νέοι υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Τοπικές Κοινότητες

1981989 629355680480030 1455852756 nΠρος τη συμπλήρωσή του οδεύει το ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», καθώς σήμερα ο Δήμαρχος Παναγιώτης Ε. Νίκας παρουσίασε και άλλους υποψήφιους για το Δημοτικό Συμβούλιο και για πολλές Τοπικές Κοινότητες.
Οι υποψήφιοι, γυναίκες και άνδρες με έντονη παρουσία στην κοινωνία, με διαφορετικές αφετηριακές καταβολές και δράση, έχουν ένα κοινό στόχο: να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησε εδώ και 7 χρόνια, με επικεφαλής τον Π. Ε. Νίκα. Για την Καλαμάτα του μέλλοντος, για όλο το Δήμο Καλαμάτας!

 
Στηρίζει το Δήμαρχο Παναγιώτη Ε. Νίκα η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας Βενετία Λιακουνάκου

1962625 628781537204111 368040217 nΗ επιστολή της κυρίας Λιακουνάκου έχει ως εξής:
«Τελευταία δέχομαι πάρα πολλές ερωτήσεις για τον ποιον συνδυασμό θα στηρίξω στο Δήμο Καλαμάτας.
Όταν πρωτοαποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά έδωσα έναν λόγο στον εαυτό μου. Να προσπαθώ για το καλύτερο, να μην καταχραστώ δημόσιο χρήμα και να έχω το θάρρος της γνώμης μου .
Έτσι πορεύτηκα και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι στη ζωή μου.
Στην ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση ουδέποτε κινήθηκα συναισθηματικά. Με ενδιέφερε πάντα ο προγραμματισμός, η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα των δράσεων για το κοινό συμφέρον. Ήμουν και θα είμαι εργάτρια της αυτοδιοίκησης με πολιτική άποψη και θέσεις.
Πιστή και συνεπής με τον λόγο που τότε είχα δώσει στον εαυτό μου, αφού πρώτα ευχαριστήσω και δημόσια το Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, τους συμβούλους της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, τους συνεργάτες μου ως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη συνεργασία που είχαμε προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών δηλώνω ότι στηρίζω το συνδυασμό του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.
Στηρίζω το έργο που κάναμε ως δημοτική αρχή.
Θεωρώ ότι ήμασταν τυχεροί, που στην εποχή κρίσης ο Δήμος ήταν στα «χέρια» του Παναγιώτη Νίκα και των συνεργατών του.
Έχουμε ένας Δήμο νοικοκυρεμένο, πρωτοπόρο στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, με παρεμβάσεις σε όλες τις κοινότητες, με κοινωνικό πρόσωπο παρόλες τις περικοπές πόρων από την κεντρική διοίκηση.»

 
Δικοί μας αντίπαλοι είναι τα προβλήματα!

10153181 628669593881972 1133769482 n«Δικοί μας αντίπαλοι είναι τα προβλήματα», επεσήμανε ο Π. Ε. Νίκας την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στο Δημαρχείο. Στον αγώνα αυτό, στο πλευρό του Δημάρχου και επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» τάχθηκαν και άλλοι υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο, για τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας και για τις Τοπικές Κοινότητες.

 
Πρώτη Παρουσίαση Συνδυασμού Παναγιώτη Νίκα

1148813 628394207242844 1199087624 nΟι πρώτοι 40 υποψήφιοι της «Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας»
Παλιοί και νέοι, από κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα, από την Καλαμάτα και από Τοπικές Κοινότητες, συμπαρατάσσονται με το Δήμαρχο Π. Ε. Νίκα στον αγώνα για την Καλαμάτα του μέλλοντος, για όλο το Δήμο Καλαμάτας! Τους πρώτους σαράντα υποψήφιους του συνδυασμού στον οποίο ηγείται, παρουσίασε ο Παναγιώτης Νίκας το Σάββατο 15 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ομιλίας του, όπου έκανε απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής και γνωστοποίησε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της «Πρωτοβουλίας» για την περίοδο 2014 – 2019.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 5 από 5
 


Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.