| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Ο Συνδυασμός μας > Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι > Εκλογική Περιφέρεια Καλαμάτας > ΚΟΝΤΑΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΝΤΑΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

kontaxiΛέγομαι Κονταξή Ευαγγελία, γεννήθηκα το 1987 στην Καλαμάτα, όπου ζω μόνιμα και εργάζομαι.Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Μιλάω άπταιστα την αγγλική γλώσσα και έχω παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων πάνω σε οικονομικά, διοικητικά και οργανωτικά θέματα των επιχειρήσεων. Από το 2013 είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Το 2010 εργάστηκα ως Store Manager στα Bershka Καλαμάτας,του ομίλου Inditex. Από το 2012 εργάζομαι σε τοπική επιχείρηση Συμβούλων Επιχειρήσεων ως Οικονομολόγος με εξειδίκευση στα Χρηματοδοτικά Προγράμματα (Ενίσχυση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Ενίσχυση ΜΜΕ, Μέτρο 123 Α, Προγράμματα ΟΑΕΔ κτλ.). Το 2013 συμμετείχα σε έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Εταιρείας για τη διάρθρωση Αγροτικών -Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων. Τον τελευταίο χρόνο έχω δημοσιεύσει πάνω από τέσσερα άρθρα σε πενελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες, όπως η "Εργασία τώρα" (νυν "Εργασία") και ο "Ελέυθερος Τύπος", οι δημοσιύεσεις μου είχαν θέμα οικονομοτεχνικές μελέτες για τα Επιδοτούμενα Προγράμματα.
Από τα φοιτητικά μου χρόνια έβλεπα κάθε φορά που επέστρεφα στην Καλαμάτα, την πόλη μου να αλλάζει , να αναπτύσσετε και να εξελίσσετε χάρη στο δήμαρχό μας Π. Νίκα . Ένιωθα και νιώθω περήφανη για αυτή την ανάπτυξη της πόλης μου, για αυτό συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του κ. Παναγιώτη Νίκα, θέλοντας να συμβάλλω και να συμμετέχω ενεργά με την εμπειρία μου, την κατάρτισή μου και τα νιάτα μου σε όλα τα έργα που θα αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης μας, της Καλαμάτας Μας!!!!

Η πόλη μας μέσα από τα μάτια των νέων!!!!!!!!!!!!!!!

 

  

 
 

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.