| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Ο Συνδυασμός μας > Υποψήφιοι Δημοτικών Κοινοτήτων > Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας > ΛΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΛΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Lyras panagiotis-2• Ιδιωτικός Υπάλληλος
Καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ
• Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας
Εργαζομένων Καπνοβιομηχανιών
Ελλάδας
• τ.Γραμματέας ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας
Νέας Δημοκρατίας

Επικοινωνία: fb: Λύρας Παναγιώτης του Ιωάννη
Twitter: @PLyras
Τηλ. 6945200802

 

 

Λίγα λόγια από τον Παναγιώτη προς κάθε δημότη της πόλης μας:
Γεννημένος το 1975 στη γειτονιά δίπλα από το Γήπεδο του Μεσσηνιακού ζω και αντιλαμβάνομαι τις δυνατότητες βελτίωσης και της επίλυσης ζητημάτων που μας απασχολούν. Στην Καλαμάτα που αλλάζει, η διαρκής αναβάθμιση της είναι στα χέρια όλων μας.
Εργάζομαι στη Καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ και συμμετέχω στους αγώνες των συναδέλφων μου εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Καπνοβιομηχανίες.
Κοινωνικά και πολιτικά πάντοτε ενεργός ασχολήθηκα με τα κοινά, με πιο πρόσφατη την αρμοδιότητα μου ως Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας.
Πεποίθησή μου είναι ότι "κάθε τόπος είναι οι άνθρωποί του" καθώς και ότι στη δύσκολη εποχή μας η κοινωνική μέριμνα πρέπει να είναι σημείο υπεροχής. Οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε κάθε δυνατότητα, να αυξήσουμε τα αντανακλαστικά μας για την ανάγκη του συνανθρώπου, την προστασία του αδύναμου, τη φροντίδα του ηλικιωμένου, για το μέλλον και την προοπτική των νέων μας.
Ως νέος άνθρωπος που βιώνει την καθημερινότητα στη γειτονιά, στον εργασιακό χώρο, στις κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες, αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, πιστεύοντας ότι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, η ανάπτυξη του τόπου μας και η δημιουργική εξέλιξη είναι αποτελέσματα της ατομικής πρωτοβουλίας και ευθύνης μέσα από την κοινή προσπάθεια και το ομαδικό πνεύμα.

Με το Δήμαρχο μας Παναγιώτη Νίκα και την «Πρωτοβουλία για την Καλαμάτα» και όλους τους πολίτες μαζί, η Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας μπορεί και πρέπει να διεκδικεί, να αναλαμβάνει, να υλοποιεί δράσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, για το περιβάλλον και τον πολιτισμό, για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, για τον τουρισμό.Να μεριμνά για τη γειτονιές και τις πλατείες μας, για την παραλία και την αγορά, για την καθαριότητα και την ανακύκλωση, για τα σχολεία και τους χώρους άθλησης, για μια πόλη που αξίζει να τη ζεις!
Για την Καλαμάτα που αγαπάμε ό,τι οραματιζόμαστε θα το καταφέρουμε_

 
 

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.