| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Ο Συνδυασμός μας > Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι > Εκλογική Περιφέρεια Καλαμάτας > ΜΠΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΕΙ / ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ/ ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ / ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΕΙ / ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ/ ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

mpaaaaakasΟ Γιάννης Μπάκας γεννήθηκε το 1961 στην Καλαμάτα και είναι διοικητικός υπάλληλος στο ΤΕΙ. Πρωτοεξελέγει   δημοτικός σύμβουλος το 1990 με το συνδυασμό «η Ώρα του Δημότη» του ΠΑΝΑΓΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ. Έκτοτε υπηρετεί την πόλη ανελλιπώς για 24 χρόνια. Κατά το διάστημα της ενασχόλησης του με τα τοπικά δρώμενα διετέλεσε Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Δημοτικού Κοινωνικού Φορέα, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαμάτας-Μεσσήνης και λοιπών Δήμων, υπεύθυνος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κα.

Επιπλέον κατ’ επανάληψη συμμετείχε με την ιδιότητα του μέλους στη Δημαρχιακή Επιτροπή και στα περισσότερα διοικητικά συμβούλια νομικών προσώπων του δήμου. Εκτός από τα παραπάνω ο Γιάννης Μπάκας ήταν ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ με κορυφαία στιγμή στη νεολαιίστικη διαδρομή του, την εκλογή του το 1985 στη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μαρία Καμπουγέρη και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Την Κατερίνα, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς και ιδιοκτήτρια της Σχολής Πληροφορικής K.I.S. και τη Βασιλική, μαθήτρια στην Α΄ λυκείου, που είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κολύμβηση, Χρυσή Βαλκανιονίκης και μέλος εθνικών ομάδων.

 
 

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.