| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Ο Συνδυασμός μας > Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι > Εκλογική Περιφέρεια Καλαμάτας > ΚΑΜΒΥΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΚΑΜΒΥΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

Kamvisidis2014Ο Γιάννης Καμβυσίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βουνάρια Μεσσηνίας. Απο το 1960 όμως αρχίζει να ζει στην Καλαμάτα.
Εν συνεχεία, παντρεύεται την Αφρούλα Ηλιοπούλου με την οποία και αποκτά τρείς κόρες.
Όντας αυτοκινητιστής στο επάγγελμα αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην διοίκηση του ΚΤΕΛ των Υπεραστικών Λεωφορείων Καλαμάτας όπου και εκλέγεται ως αντιπρόεδρος την περίοδο 1993-2005.
Παράλληλα, το 1994 στις εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου αιρετού νομάρχη Μεσσηνίας συμμετέχει και εκλέγεται νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του αείμνηστου Παναγιώτη Φωτέα «ΛΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ για τη Μεσσηνία». Επίσης, και στις δύο επόμενες εκλογές για την ανάδειξη της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης στη Μεσσηνία, το 1998 και το 2002, συμμετέχει και εκλέγεται ξανά ως νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου. Από το 2003 αναλαμβάνει και αντιπρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής προγραμματισμού και υποδομών, θέση που διατήρησε μέχρι και το 2006.
Το 2006 συμμετέχει στον συνδυασμό «Δημοτική Πρωτοβουλία» στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα με τον οποίο εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας.
Για τη διετία 2007 – 2008 εκλέγεται μέλος της Δημαρχιακής επιτροπής και Πρόεδρος του Συνδέσμου 'Υδρευσης των δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Αβίας, Αρφαρών, Θουρίας και 'Αριος . Επιπλέον διατελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΕΚ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ.
Το 2009 ορίζεται Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για τη διετία 2009 - 2010. Το 2010 επανεκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Καλαμάτας και ορίζεται εκ νέου Αντιδήμαρχος Καθαριότητας 2011 - 2012. Το 2013 εκλέγεται Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΚ και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού πλέον Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, θέσεις που διατηρεί μέχρι σήμερα. Επίσης το 2014 ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος με αρμοδιότητες την εποπτεία τμήματος Αδειών και Ελέγχων του Δήμου μας.

 
 

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.