| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Ο Συνδυασμός μας > Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι > Εκλογική Περιφέρεια Καλαμάτας > ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

 vasilopoulos

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα , στην συνοικία Ράχη στις 26 Μαΐου του 1948.

Προερχόμενος από πολύτεκνη οικογένεια , μαθήτευσε στο δημοτικό σχολειό Ράχης και στην συνέχεια μετακόμισε στον άγιο Σίδερη, όπου και τελείωσε το σχολειό. Φοίτησε στην σχολή Παπαφλέσσα, ενώ παράλληλα δουλεύε σκληρά, για να βοηθήσει την οικογένεια του.

Σε ηλικία 23 ετών, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σταυρούλα Χασανέα και απέκτησε δυο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Νίκο.

Εργατικός, ειλικρινής, τίμιος , μεθοδικός και με έμφαση τόσο στο αποτέλεσμα, όσο και στην διαδικασία, κατάφερε να πετύχει επαγγελματικά στην εργασία που έδωσε τον εαυτό του. Τώρα πλέον, ιδιοκτήτης της γνωστής επιχείρησης «Υαλοτεχνική», με έδρα στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας, την οποία διατηρεί με τον γιο του Νίκο, κατάφερε και ξεπέρασε τα όρια του νομού, όπου και δημιούργησε νέο κατάστημα στην Μεγαλόπολη και το οποίο λειτουργεί, υπό   την επίβλεψη του   δεύτερου γιου του Δημήτρη.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και την νεολαία κατ επέκταση, δεν τον έχουν αφήσει αδιάφορο, καθώς επί δεκαετίες προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αθλητικά σωματεία, πότε ως πρόεδρος,   άλλοτε σαν μέλος του Δ.Σ. , ενώ παράλληλα ενισχύει οικονομικά και με αθλητικό υλικό διάφορα τοπικά σωματεία και ομάδες.

Κατόπιν προτάσεως του σημερινού δήμαρχου κύριου Π.Νίκα και την παρότρυνση πολυαρίθμων φίλων του, αποφάσισε να συμμετέχει στον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τον δήμο Καλαμάτας» με τον οποίο είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 έως και σήμερα και προσφέρει της υπηρεσίες του στην Καλαμάτα, που τόσο έχει αγαπήσει. Εχει διατελέσει πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Καλαμάτας, και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

 
 

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.