| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Ο Συνδυασμός μας > Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι > Εκλογική Περιφέρεια Καλαμάτας > ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

alexopoulosΓεννήθηκα στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας το 1963. Μετά το πέρας των σπουδών μου στη Μέση Εκπαίδευση και την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, αγωνίσθηκα με όλες μου τις δυνάμεις και με την συμπαράσταση του πατέρα μου Δικηγόρου Κων/νου Αλεξόπουλου να σταδιοδρομήσω επαγγελματικά και να καταξιωθώ κοινωνικά ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης.

Κατά τα έτη 1986 – 1990 εργάσθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας (Καταστήματα Daniella και Cartombug). Την επόμενη διετία εργάσθηκα στο εργοστάσιο της Δ.Ε.Η. στη Μεγαλόπολη. Από το έτος 1994 και επί μία περίπου εικοσαετία υπήρξα υπάλληλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας ασχολούμενος παραλλήλως και με τη Δ/νση επιχειρήσεων (Καταστήματα εστίασης, Βαγένι I και Βαγένι ΙΙ). Για μεγάλο χρονικό διάστημα (2000-2006) υπήρξα στέλεχος ροής προγράμματος στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό "LIFE F.M. 88". Σήμερα ασχολούμαι με την Δ/νση του καταστήματος "Corner" – Βασιλέως Κωνσταντίνου και Κανάρη με είδη αρτοποιίας - καφέ.

Έχοντας έφεση σε σπορ ιδιαιτέρων δεξιοτήτων και ψυχικής αντοχής απέκτησα πτυχίο ελευθέρων καταδύσεων και αλεξίπτωτου ελευθέρων πτώσεων.
Έχω μία κόρη, την Αικατερίνη, φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.    

 
 

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.