| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Τα νέα μας > Όλοι μαζί για τη νίκη της παράταξης των έργων!
Όλοι μαζί για τη νίκη της παράταξης των έργων!

plateia9

plateia8

Σε γενική κινητοποίηση «για να νικήσουμε τα προβλήματα, για να σηκώσουμε την πόλη λίγο ψηλότερα, για το κοινό καλό», για τη νίκη «της παράταξης των έργων», κάλεσε απόψε, Παρασκευή 16 Μαΐου, τους πολίτες ο Δήμαρχος και υπ. Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας. «Ο καθένας να συμβάλει για τη μεγάλη νίκη την Κυριακή» κινητοποιώντας φίλους και συγγενείς, όσους μένουν εδώ αλλά κι όσους μένουν μακριά και ψηφίζουν στο Δήμο Καλαμάτας, επεσήμανε ο Δήμαρχος, χαιρετίζοντας τους πολυάριθμους φίλους της «Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» που συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, μετά από μια πρωτότυπη εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου.

plateia

plateia1

Στις 20.00, ξεκίνησε η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού πριν τις εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου, με τίτλο «Κάνε κι εσύ μία ευχή για το Δήμο μας», στην Κεντρική Πλατεία. Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να γράψουν την ευχή τους στο κέλυφος ενός αερόστατου, στο βιβλίο των ευχών, αλλά και να τη δημοσιοποιήσουν από το μικρόφωνο. Όταν τα αερόστατα γέμισαν ευχές, αφέθηκαν στο νυκτερινό ουρανό δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο θέαμα.

plateia3

plateia2

plateia4

plateia6

plateia7

Στην εκδήλωση της πλατείας, ο Δήμαρχος Π. Ε. Νίκας απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας ότι η «Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» είναι στην πρωτοπορία παντού, είναι η παράταξη με πρωτοβουλίες που γίνονται έργα. Η Καλαμάτα αλλάζει, γίνεται η πρωτεύουσα της νότιας Πελοποννήσου, όμως κάποιοι «τη γέμισαν αφίσες με απατηλά και λαϊκίστικα συνθήματα», αποδεικνύοντας ότι δεν τη σέβονται, τόνισε ο Δήμαρχος.

plateia5

«Όλοι μαζί για την πόλη, για τη νεολαία, για το μέλλον της Καλαμάτας. Δώστε την απάντηση την Κυριακή, δώστε αγώνα πόρτα πόρτα. Εμείς λέμε λίγα λόγια και κάνουμε πολλά έργα. Τελειώσανε τα 'θα' και τα ψευτοοράματα», επεσήμανε ο Π. Νίκας κλείνοντας το χαιρετισμό του, υπό τα χειροκροτήματα των πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί.

 
 


Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.