| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Τα νέα μας > Ο Δήμαρχος Π. Ε. Νίκας στο Επιμελητήριο και στο Νοσοκομείο
Ο Δήμαρχος Π. Ε. Νίκας στο Επιμελητήριο και στο Νοσοκομείο

epimelitirio

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος και υπ. Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας και συναντήθηκε, παρουσία υποψηφίων της «Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», με τον Πρόεδρο Δημήτρη Μανιάτη και τον Β΄ Αντιπρόεδρο Θεόδωρο Μπομπόνη.
Τη συζήτηση απασχόλησαν θέματα τουριστικής ανάπτυξης, αναβάθμισης της λειτουργίας του αεροδρομίου, αναπτυξιακών παρεμβάσεων στην παραλιακή ζώνη, λειτουργίας των Βιομηχανικών Περιοχών, καθώς και κυκλοφοριακής ευταξίας στην πόλη μετά τη λειτουργία του περιμετρικού, η οποία συναρτάται άμεσα με την τουριστική κίνηση και την ελκυστικότητα της περιοχής. Ο Δήμαρχος ανέλυσε παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής για την εξυπηρέτηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την τουριστική ανάπτυξη στην πόλη και το Δήμο Καλαμάτας.

epimelitirio1
Ο Δήμος Καλαμάτας και το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο άσκησης του ρόλου καθενός, συνεργάζονται πολύ καλά και εξετάσθηκαν τρόποι διεύρυνσης και εμβάθυνσης της συνεργασίας αυτής.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου συναντήθηκε με το Διοικητή Γιώργο Μπέζο, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς και συνοδούς τους.

nosokomeio1

nosokomeion

 
 


Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.