| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Τα νέα μας > Στην πλατεία Μαυρομιχάλη ο Π. Ε. Νίκας
Στην πλατεία Μαυρομιχάλη ο Π. Ε. Νίκας

mauromixali1

Στην πλατεία Μαυρομιχάλη, ανάμεσα σε πολίτες με καταγωγή από τη Μάνη κατά κύριο λόγο, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 11 Μαΐου ο Δήμαρχος και υπ. Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας. Ο Δήμαρχος ανέλυσε παραμέτρους των πρωτοβουλιών που ανέλαβε η Δημοτική Αρχή, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα το επίτευγμα: Δήμος νοικοκυρεμένος, πλεονασματικός, που έχει τη δυνατότητα να στέκεται πλάι στο συνάνθρωπο της ανάγκης. Ταυτόχρονα, μπορεί να κάνει μικρά και μεγάλα έργα που αλλάζουν την Καλαμάτα, διευκολύνουν τη ζωή των δημοτών, ενώ καθιστούν την πόλη και τα Τοπικά Διαμερίσματα πιο ελκυστικά για τους επισκέπτες.

mauromixali2

Στη συγκέντρωση παρευρέθη και ο Σωτήρης Φωτέας, γιος του αείμνηστου πρώτου αιρετού Νομάρχη Μεσσηνίας, ο οποίος κάλεσε τους Καλαματιανούς να στηρίξουν τον Παναγιώτη Νίκα και να του δώσουν μία τρίτη θητεία για να φέρει την Καλαμάτα στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης. Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας. Ο κ. Κώτσηρας απηύθυνε χαιρετισμό και δεσμεύθηκε, απαντώντας θετικά σε σχετική προτροπή του Δημάρχου, ότι θα βοηθήσει – εφόσον εκλεγεί – την Καλαμάτα, στην προσπάθειά της να ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.

mauromixali3

Ακολούθως, φίλοι και υποστηρικτές του Δημάρχου εξέφρασαν την αγάπη και στήριξή τους στο πρόσωπό του, προσφέροντας ένα μεζέ και κρασί σε παρακείμενο κατάστημα, για να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

mauromixali

 
 


Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.