| Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Πλοήγηση | Χρήσιμες Υπερσυνδέσεις | Χρήστες |
 
 
Αρχική > Τα νέα μας > Ο Δήμαρχος Π. Ε. Νίκας επισκέφθηκε το Ιστορικό Κέντρο και την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας
Ο Δήμαρχος Π. Ε. Νίκας επισκέφθηκε το Ιστορικό Κέντρο και την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

istorikokentro1

Το πρωί του Σαββάτου 10 Μαΐου, ο Δήμαρχος και υπ. Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας επισκέφθηκε το Ιστορικό Κέντρο της πόλης, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με πολλές δεκάδες πολιτών που έκαναν τις αγορές τους και καταστηματάρχες. Στο Ιστορικό Κέντρο έχει πραγματοποιηθεί από τη Δημοτική Αρχή επένδυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, για την ανάδειξη της πιο γραφικής γειτονιάς της Καλαμάτας μέσω αναπλάσεων. Επίσης, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις προστατεύονται τα πεζοδρομημένα τμήματα από τα τροχοφόρα, είτε με τοποθέτηση μεγάλων γλαστρών είτε με μεταλλικές διατάξεις τύπου Π. Το κοινό κινείται με άνεση και ασφάλεια, πλέον, οι δε καταστηματάρχες ζήτησαν την εφαρμογή αναλόγων παρεμβάσεων και σε άλλες οδούς.

Σε συζήτηση που προκάλεσαν, μάλιστα, οι καταστηματάρχες της οδού Αιπύτου, ο Δήμαρχος ανέλυσε τις εναλλακτικές λύσεις και ζήτησε τις προτάσεις των εμπόρων και επαγγελματιών, στις οποίες αυτοί θα καταλήξουν μετά από διαβούλευση. Ανάλογη διαδικασία προγραμματίζεται και για την αναβάθμιση της πλατείας Όθωνος.

istorikokentro


Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από υποψηφίους της «Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», περπάτησε στον πεζόδρομο της Αριστομένους, μιλώντας με διαβάτες και καταστηματάρχες και δεχόμενος ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής 18ης Μαΐου. Ο Π. Ε. Νίκας ευχαριστούσε για τις ευχές και τόνιζε πως απαιτείται αγώνας μέχρι την τελευταία στιγμή, για την καθοριστική ενίσχυση της «Πρωτοβουλίας», ώστε να συνεχίσει τις μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις της για τη νεολαία, για το συνάνθρωπο της ανάγκης, για ένα Δήμο οικονομικά υγιή στην υπηρεσία του πολίτη, για την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας.

Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, επί της οδού Σιδηροδρομικού Σταθμού 11, ο Δήμαρχος συνέχισε τις επαφές του με πολίτες και αργότερα παρέστη σε μικρή συνεστίαση, που παρέθεσε καταστηματάρχης της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας. Εκεί, συνάντησε και την υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Τομαή, την οποία καλωσόρισε στην Καλαμάτα και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Στην Κεντρική Αγορά, στο Δήμαρχο ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές δεκάδες πολίτες και καταστηματάρχες.

kak

kak1

 
 


Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

video

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.